Palvelut

Hyvinvointi

Intuitiivinen kehonhoito 1h 15min

Yksilöllinen hoito, jossa sukellan asiakkaan sisäiseen maailmaan ja sieltä
kumpuaviin asioihin. Kuuntelen mitä kehollasi on kerrottavaa ja saamme selkeyttä sinun elämänpolkuusi. Hoito on intuitiivinen ja saattaa nostaa pintaan piilossa olleita tuntemuksia. Hoito täyttää energiavarastoja, antaen takaisin elinvoimaa, nopeuttaa kehon paranemisprosesseja, mutta voi olla myös avain omaan henkiseen kehitykseen.

Kerron mitä hoidon aikana nousee esille. Hoidon päätteksi voimme halutessasi katsoa tueksi kortteja ja nauttia yrttiteetä.

Tämä hoito sopii kaikille, sillä se on lempeä ja energia kulkee kosketuksen kautta. Sinun ei tarvitse valmistautua mitenkään ennen hoitoa, riittää että tulet paikalle. Tapaamiset ovat täysin luottamuksellisia.

Askeleet polullasi 2h

”Askeleet polullasi” auttaa sinua oivaltamaan ja löytämään elämässäsi niitä suuntaviivoja, mitkä ei tunnu vielä selkeiltä. Tai suunta on jo selvillä, mutta et tiedä konkreettisesti miten etenet. Kuljen rinnallasi auttaen avaamaan lukkoja ja ohjaten lempeästi. Kaikki on jo sinussa, ja tulet huomaamaan kuinka asiat loksahtavat paikoilleen täydellisellä ajoituksella.

Tämä kokonaisvaltainen palvelu sisältää alkukartoituksen, intuitiivisen hoito-osuuden ja henkisen mentoroinnin. Hyvin tärkeää on myös tämä intuitiivinen kehonhoito, jotta olet valmis uuteen aikaan elämässäsi.

Mama blessing- seremonia 1h

Seremoniassa juhlitaan tulevaa äitiä läheisten ympäröimanä. Seremonia voidaan liittää mama blessing- juhliin tai perinteisille vauvakutsuille. Valmistamme suolan, johon jokainen voi tuoda oman mausteensa ja sen myötä omat terveiset tulevalle äidille. Ohjaan seremonian, joka on yleensä hyvin koskettava ja ikimuistoinen mukana olijoille. Voimaantuminen on tärkeä osa valmistellessa tulevaa äitiä synnytykseen. Minun mukanani tulevat kaikki tarvikkeet seremoniaan.

Morsiusseremonia 1h

Seremoniassa juhlitaan tulevaa morsianta ja valmistellaan häntä uuteen elämänvaiheeseen. Seremoniassa valmistetaan suola, johon jokainen voi tuoda oman mausteensa ja sen myötä omat terveiset tulevalle morsiammelle. Ohjaan seremonian, joka on lämminhenkinen ja ikimuistoinen mukana olijoille. Seremonian myötä päästään pintaa syvemmälle todellisen yhteenliittymisen ja rakkauden äärelle. Minun mukanani tulevat kaikki tarvikkeet seremoniaan.

Shamanistinen aistimatka 2h

Tämän matkan aikana pääset takaisin oman voiman äärelle ja löydät luontoyhteyden. Matkaan kuuluu myös medicine walk. Tuolloin lähdemme luontoon hakemaan ohjausta henkiväeltä. Voisi puhua myös tietoisesta aistimatkasta metsän siimekseen. Matkan aikana voit löytää vastaukset asioihin, joihin kaipaat ohjausta. Lopuksi kokoonnutaan nuotion ympärille ja nautitaan kuppi kuumaa teetä.

Tämä elämys on tarkoitettu ryhmille. Tulen kuitenkin tekemään tästä silloin tälläin yleisen tapahtuman, mihin voi yksittäiset henkilöt ilmoittautua. Ajankohtaista-osiossa infoan tästä.

Kauneus

Päivämeikki 40min

Juhlameikki 60min

Häämeikki sis.koemeikin

Meikit onnistuu toteuttaa myös täysin luonnonkosmetiikan tuotteilla. Käytössäni on upea Und Gretel- sarja. Ihanaa luksusta luonnonkosmetiikan puolelta.

Voin tulla paikanpäälle tekemään meikin (max. 25 km Kruunupyystä). Pidemmät matkat sopimuksen mukaan.

Tilat

Ideariihi 1h

Tunti tehokasta ideointia kotisi, mökkisi tai vaikkapa työpaikkasi ilmeen suunnitteluun. Saat uusia ideoita ja ajatuksia siitä, miten voisit ratkaista sisustuspulmia ja harmonisoida tilaa. Tai sitten ideoidaan värejä, materiaaleja, tekstiilejä ja kalusteita.

Kodin harmonisointi 3h

Kaipaatko uusia ideoita kotiisi? Tuntuuko, että jokin kotonasi ei toimi mutta et oikein tiedä mistä se johtuu. Tuntuuko, että kodin tyyli on hukassa tai tavaraa on kertynyt nurkkiin? Onko kotonasi huomioitu harrastukset ja käytännöllisyys? Mitä värejä ja tyyliä kaipaat voidaksesi hyvin?

Voimme käyttää aikamme niin, että lähdemme välittömästi miettimään sisustusratkaisuja, toivomaasi tyyliä, sijoittelemaan kalusteita soljuvammin tai että lähdemme hiomaan tarkempaa, laajempaa suunnitelmaa pintamateriaaleineen kaikkineen. Kaikki tämä riippuu täysin kohteesta ja tarpeistasi. Tarkoituksenani ei kuitenkaan ole laittaa kaikkea täysin uusiksi, vaan aloitamme toki siitä, mitä kaikkea olemassa olevaa voimme hyödyntää kotisi harmonisoinnissa. Voimme keskittyä joihinkin pienempiin ongelmakohtiin tai ajatella laajemmin isompaa kokonaisuutta, tarpeesi mukaan. Halutessasi teen energiapuhdistuksen tilaan. Lisäksi teen selkeän kirjallisen yhteenvedon sovitusta suunnitelmasta käyttöösi.


Työpaikan aktivointi 3h

Työpaikalla vietetään paljon aikaa, eikä ole lainkaan samantekevää millaisessa tilassa vietät päiväsi.

Koetko, että työpaikkasi ympäristö herättää sinussa luovuutta, inspiraatiota ja saa ajatuksesi virtaamaan? Minkälaiselta työympäristösi näyttää ja tuntuu asiakkaalle? Onko työpaikkasi visuaalinen ilme linjassa toiminnan kanssa? Entä onko työpaikan energiat hyvät?

Käynnillä voimme lähteä katsomaan, mitä asioita olisi hyvä muuttaa niin, että energiat virtaavat tilassa ja näin ollen näyttää myös esteettisesti kauniilta. Voimme miettiä värejä ja varsinaista sisustusta. Tarkoitukseni ei kuitenkaan ole laittaa kaikkea uusiksi, vaan aloitamme siitä mitä kaikkea olemassa olevaa voimme hyödyntää. Voimme käyttää ajan niin, että aloitamme paikkojen järjestelyillä tai että lähdemme hiomaan tarkempaa, laajempaa suunitelmaa. Tämä riippuu täysin kohteesta ja toiveista. Voimme keskittyä joihinkin ongelmakohtiin tai miettiä laajempaa kokonaisuutta. Halutessasi teen energiapuhdistuksen tilaan. Lisäksi teen selkeän kirjallisen yhteenvedon sovitusta suunnitelmasta käyttöösi.

Juhlapaikan visualisointi

Elämä on Juhlaa- sivuston kautta teen yhteistyössä Pauliina Hautalan kanssa juhlasuunnittelua. Mahdollista on myös juhlien toteutus avaimet käteen-pakettina