Palvelut

Intuitiivinen kehonhoito 1h 15min / 45min

Yksilöllinen hoito, jossa sukellan asiakkaan sisäiseen maailmaan ja sieltä
kumpuaviin asioihin. Kuuntelen mitä kehollasi on kerrottavaa ja saamme selkeyttä sinun elämänpolkuusi. Hoito on intuitiivinen ja saattaa nostaa pintaan piilossa olleita tuntemuksia. Hoito täyttää energiavarastoja, antaen takaisin elinvoimaa, nopeuttaa kehon paranemisprosesseja, mutta voi olla myös avain omaan henkiseen kehitykseen.

Kerron mitä hoidon aikana nousee esille. Hoidon päätteksi voimme halutessasi katsoa tueksi kortteja ja nauttia yrttiteetä.

Tämä hoito sopii kaikille, sillä se on lempeä ja energia kulkee kosketuksen kautta. Sinun ei tarvitse valmistautua mitenkään ennen hoitoa, riittää että tulet paikalle. Tapaamiset ovat täysin luottamuksellisia.

75 € / 55€

Askeleet polullasi 2h

”Askeleet polullasi” auttaa sinua oivaltamaan ja löytämään elämässäsi niitä suuntaviivoja, mitkä ei tunnu vielä selkeiltä. Tai suunta on jo selvillä, mutta et tiedä konkreettisesti miten etenet. Kuljen rinnallasi auttaen avaamaan lukkoja ja ohjaten lempeästi. Kaikki on jo sinussa, ja tulet huomaamaan kuinka asiat loksahtavat paikoilleen täydellisellä ajoituksella.

Tämä kokonaisvaltainen palvelu sisältää alkukartoituksen, intuitiivisen hoito-osuuden ja henkisen mentoroinnin.

120 €

Mama blessing- seremonia 1h

Seremoniassa juhlitaan tulevaa äitiä läheisten ympäröimanä. Seremonia voidaan liittää mama blessing- juhliin tai perinteisille vauvakutsuille. Valmistamme suolan, johon jokainen voi tuoda oman mausteensa ja sen myötä omat terveiset tulevalle äidille. Ohjaan seremonian, joka on yleensä hyvin koskettava ja ikimuistoinen mukana olijoille. Voimaantuminen on tärkeä osa valmistellessa tulevaa äitiä synnytykseen. Minun mukanani tulevat kaikki tarvikkeet seremoniaan.

85 €

Morsiusseremonia 1h

Seremoniassa juhlitaan tulevaa morsianta ja valmistellaan häntä uuteen elämänvaiheeseen. Seremoniassa valmistetaan suola, johon jokainen voi tuoda oman mausteensa ja sen myötä omat terveiset tulevalle morsiammelle. Ohjaan seremonian, joka on lämminhenkinen ja ikimuistoinen mukana olijoille. Seremonian myötä päästään pintaa syvemmälle todellisen yhteenliittymisen ja rakkauden äärelle. Minun mukanani tulevat kaikki tarvikkeet seremoniaan.

85 €

Shamanistinen aistimatka 2h

Tämän matkan aikana pääset takaisin oman voiman äärelle ja muistat luontoyhteytesi. Luonto kuiskii sinulle monin eri tavoin matkan aikana ja voisi puhua myös tietoisesta aistimatkasta metsän siimekseen. Matkan aikana saat lempeää ohjausta elämääsi. Lopuksi kokoonnutaan nuotion ympärille ja nautitaan kuppi kuumaa.

Tämä elämys on tarkoitettu ryhmille. Tulen kuitenkin tekemään tästä silloin tällöin yleisen tapahtuman, mihin voi yksittäiset henkilöt ilmoittautua. Ajankohtaista-osiossa infoan tästä.

140 €