Polkuni

Tietoisen matkan alettua noin 12 vuotta sitten, on polkuni kuljettanut minut uusien oppien äärelle. Näitä on ollut mm. reiki, feng shui, näkijän oppikoulu ja shamanismin kurssit. Useampia oppiäitejä -ja siskoja on matkan varrelle mahtunut sekä paljon perehtymistä, jotta ymmärtää tätä kosmosta yhä syvemmin. Suuri kiitollisuus elettyä elämää kohtaan, joka on tuonut minut tähän pisteeseen.

Tärkeitä asioita minulle on naisten voimaannuttaminen, seremoniat, kehomieliyhteys, visuaalisuus ja harmonia. Haluan tarjota kokonaisvaltaisia elämyksiä, aitoja kohtaamisia, vaihtoehtoisia keinoja hoitaa ja tukea sinua.

Työssäni yhdistyy henkinen hyvinvointi, luovuus ja kauneus. Mytologia kulkee mukana, avaten erilaisia tapoja katsoa asioita. Haluan auttaa lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointiasi näiden teemojen kautta.

Tärkeitä arvoja minulle ovat asiakkaan kohtaaminen yksilönä, ekologisuus, luontoyhteys ja aito läsnäolo. Toimin myös kokoonpanossa nimeltä Voimakuvatiimi. Voimakuvatiimissä toteutetaan voimauttavia kuvauselämyksiä asiakkaille.

5 vuotta sitten olen palannut synnyinseuduille. Kuinka hyvältä tuntuu olla taas omalla maalla. Täällä missä on omat juuret ja tutut energiat. Löysin perheeni kanssa vanhan kyläkoulun ja sinne olemme asettuneet.

Ihanaa, että löysit sivuilleni.

Rakkaudella Anna