Polkuni

Historiaani raotan sen verran että olen koulutukseltani kosmetologi sekä estenomi. Lisäksi olen suorittanut näyttötutkintomestarin ja työpaikkaohjaajan koulutukset. Olen työskennellyt estetiikan ja kauneudenhoidon parissa laidasta laitaan, aina myyntiin ja kouluttamiseen saakka. Opetuspuolen työtehtävät kosmetologikouluissa sekä kouluttaminen naisten alusvaateketjun riveissä ovat olleet antoisia. Tämän kaiken ohella on henkinen matkani yli 10 vuoden ajalta kuljettanut minua useille toisenlaisille kursseille. Näitä on ollut mm. reikikurssi, feng shui, näkijän oppikoulu ja shamanismin kurssit. Useampia oppiäitejä -ja siskoja on matkan varrelle mahtunut sekä paljon perehtymistä, jotta ymmärtää tätä kosmosta yhä syvemmin. Suuri kiitollisuus elettyä elämää kohtaan, joka on tuonut minut tähän pisteeseen.

Tärkeitä asioita minulle on naisten voimaannuttaminen, seremoniat, kehomieliyhteys, visuaalisuus ja harmonia. Haluan tarjota kokonaisvaltaisia elämyksiä, aitoja kohtaamisia, vaihtoehtoisia keinoja hoitaa ja tukea sinua.

Yrityksessäni yhdistyy henkinen hyvinvointi, luovuus ja kauneus. Mytologia kulkee mukana, avaten erilaisia tapoja katsoa asioita. Haluan auttaa lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointiasi näiden teemojen kautta.

Tärkeitä arvoja minulle ovat asiakkaan kohtaaminen yksilönä, ekologisuus, luontoyhteys ja aito läsnäolo. Toimin myös kokoonpanossa nimeltä Voimakuvatiimi. Voimakuvatiimissä toteutetaan voimauttavia kuvauselämyksiä asiakkaille.

4 vuotta sitten olen palannut synnyinseuduille. Kuinka hyvältä tuntuu olla taas omalla maalla. Täällä missä on omat juuret ja tutut energiat. Löysin perheeni kanssa Kruunupyystä vanhan kyläkoulun ja sinne olemme asettuneet.

Ihanaa että löysit sivuilleni.

Rakkaudella Anna